Du er her:

Solskjerming

Når barna vokser, vokser også deres nysgjerrighet om verden rundt seg. Vanlige husholdningsgjenstander, inkludert gardiner, kan bli mulige farer.

27.04.2015 TEKST: Fargerike

Fargerike og vår solskjermingsleverandør Luxaflex, anser barnesikkerhet å være en topprioritet. Å gjøre produkter tryggere for hjem med spedbarn og småbarn er en integrert del av Luxaflex sin designfilosofi. Luxaflex har forpliktet seg til å følge den europeiske standarden EN 13120 (Krav tilfunksjon av innvendig skjerming avvinduer og dører, inkl. sikkerhet) som et minimum sikkerhetskrav. De fortsetter stadig å utvikle nye produkter for å bidra til å redusere risikoen for ulykker. På grunn av endringer i den europeiske standarden kan du ha lagt merke til noen endringer ved dine gardiner. For å redusere risikoen for at små barn kommer til skade skal kjeder og snorer slutte minimum 150 cm over gulvet. Utover dette skal kjeder fastspennes og løsthengende snorer vikles om en snorholder. For å lære mer om de mange barnesikringsfunksjonene vi tilbyr, skal du her få se noen smarte løsninger.

LITERISE®
Eliminer trekksnorer helt med det enestående LiteRise®-systemet. Dette snorløse skyvetrekksystemet hever og senker produktet med en lett hånd. LiteRise® bidrar til å redusere mulige farer, samtidig som den også gir større brukerkomfort og strømlinjeformet utseende.

                        

SMARTCORD® OG ULTRALIFT™
Luxaflex SmartCord® og UltraLift™ er revulosjonerende med patenterte betjeningssystemer. De har en trekksnor som trekkes tilbake og som opprettholderen konstant lengde, noe som gjør at brukeren kan heve og senke gardinen uten vanskeligheter. I tillegg vil SmartCord®-systemet senke gardinen automatisk til ønsket posisjon ved kun ett enkelt trekk i snoren.

                        

POWERRISE® OG MOTORISERT BRUK
Et stort antall Luxaflex-produkter tilbys med motor som gjør at produktet kan brukes med ett trykk på en knapp. Bruk av fjernkontroll eller en veggbryter eliminerer snorer fullstendig, og gir større barnesikkerhet og brukerkomfort. Det tilbys motorisering enten med kabel eller med batteri.

                        

  • thumbnail
  • thumbnail

Bjørvik Malerservice AS
Pindsleveien 1
3221 Sandefjord

Tlf: 33 42 17 30
E-post: bjorvik@fargerike.no

Klima- og miljørapport

Klima- og miljørapport